MALA Easy Locator Widerange, sistem georadar de banda larga
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Produs nou

MALA Easy Locator Widerange Pro HDR, sistem georadar de banda larga

MALÅ Easy Locator Pro Widerange (HDR) este un sistem georadar (GPR) echipat cu o antenă în tehnologie HDR ce beneficiază de cea mai largă bandă de frecvențe disponibilă în acest moment in lume. Echipamentul este destinat atât începătorilor cât și profesioniștilor ce lucrează în domeniul detectiei utilităților, fiind dotat cu un sistem de achiziție foarte rapid care în combinație cu tehnologia HDR oferă operatorului o imagine de o calitate remarcabilă, MALA Easy Locator Pro Widerange HDR oferă suport pentru analiza automată, procesare și raportare folosind programul MALA Vision dotat cu inteligență artificială.

126.000,00 lei (inclusiv TVA) 105.882,35 lei (fara TVA)
cu TVA Va rugam sa ne contactati
block La comanda
14 zile drept de retur (vezi Conditii comerciale)
Transport gratuit la comenzi de peste 1000 lei
Plati online securizate

Descriere

HDR - un pas înainte în evoluția GPR

Tehnologie ultra-rapidă de achiziție a datelor

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR este mai rapid, oferă cea mai bună rezoluție a datelor și are o adâncime de scanare semnificativ mai bună decât orice alt produs competitiv.

Datorită tehnologiei de eșantionare în timp real, a designului inventiv al antenei și a generatorului de impulsuri, MALA Easy Locator Pro Widerange HDR beneficiază de cea mai largă lățime de bandă din lume (80-950MHz), oferind atât o rezoluție mai mare, un zgomot mai mic, cât și o penetrare mai bună în adâncime la frecvențe centrale comparabile.

Tehnologia HDR este ultra-rapidă și va stivui fiecare punct de date de până la o mie de ori, îmbunătățind drast raportul semnal/zgomot.

.

Optimizat pentru localizarea utilităților

Proiectat pentru detecția utilităților, construit de MALA

Societățile care își desfășoară activitatea în domeniul furnizării serviciilor de alimentare cu apă și canalizare solicită echipamente GPR de localizare de înaltă calitate, robuste și precise, pentru detecția rețelelor îngropate fără efectuarea săpăturilor. Sistemele georadar trebuie să fie ușor de transportat, rapid de configurat și simplu de utilizat, cu funcționalitatea potrivită pentru a îndeplini în mod eficient funcția pentru care au fost achiziționate.

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR este noul standard de piața echipamentelor de scanare a solului prin metoda georadar destinate localizării și mapării utilităților. 

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR este un echipament performant, compact și simplu de utilizat, dar și extrem de robust și capabil să traverseze cel mai dificil teren atunci când este combinat cu opțiunea RTC.

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR este standardul de aur pentru calitatea datelor GPR.

.

Poziționare precisă

Localizarea cu exactitate a utilităților

Utilitățile îngropate sunt active care necesită geo-referențiere adecvată. Atât coordonatele plane, cât și adâncimea la care sunt îngropate, sunt necesare pentru a proteja aceste active de greșeli costisitoare și accidente.

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR este echipat cu un sistem DGPS (SBAS) integrat și acceptă toate mărcile importante de soluții GPS autonome, de înaltă precizie. Guideline Geo oferă, de asemenea, Emlid RTK GPS pentru o precizie sub 1cm, dacă este necesar.

.

.

MALA-Vision-software-sisteme-GPR-georadare.png

MALA VISION

Software pentru analiza și procesarea datelor

MALA Vision este un program profesional, simplu de utilizat, pentru analiza datelor colectate de un sistem GPR. El se poate instala pe orice dispozitiv inteligent, fiind dezvoltat pentru toate tipurile de utilizatori GPR.

MALA Vision include MALA AI ca suport de interpretare automată, dar include și alte funcții complexe, cum ar fi polilinii automate etc. MALA AI va oferi suport suplimentar analizând marcajele și indicând locația posibilelor conducte și cabluri din setul de date achiziționate.

Puteți vizualiza rezultatele pe Google Maps sau OpenLayers, utilizând modul imagine din satelit sau Street View pentru aria scanată. Exportați rezultatele ca hărți tipărite, dxf sau kmz pentru partajare.

Pentru mai multe informații despre MALA Vision click <aici>

.

 

Accesorii ...

.

.

EMLID RTK GPS

GPS pentru topografie, cartografiere și navigare. Precizie maximă de poziționare prin asocierea MALA Easy Locator Core cu Emlid Reach RS2

Localizați cu precizie obiectele și artefactele îngropate. Asocierea RS2 și MALA GPR oferă datelor dumneavoastră o poziție unică pentru fiecare impuls, permițându-vă să identificați și să marcați poziția, adâncimea obiectelor metalice și nemetalice îngropate.

.

.

MALA-Easy-Locator-Widerange-sistem-GPR-georadar-RTC.png

MALA RTC

Cărucior pentru teren accidentat

MALA Easy Locator Pro Widerange HDR funcționează pe orice suprafață și pe orice teren.

În configurația sa de bază, este ideal pentru spații restrânse și suprafețe plane.

Împreună cu MALA RTC, este soluția ideală pentru scanarea terenului accidentat.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Radar pentru scanarea solului (Ground Penetrating Radar), GPR

Suportul pentru RTK și stația RTK GPS nu sunt incluse în preț.

Fisa tehnica

MALA WIDERANGE
80 cm
80 cm
100 cm
30 kg
Fisa tehnica
Banda de frecvente (Hz)
80-950 MHz
Ecran
Monitor rigidizat 1024x768 pixeli, diagonala 10.4 inci, IP65
Alimentare
baterie interna
Grad de protectie
IP65
Dimensiuni (L x l x H)
82 x 64 x 40 cm (strâns), 110 x 64 x 100 cm (în operare)
Greutate
22 Kg

Note:

1. Preturile afisate pe site, inclusiv ofertele speciale, sunt valabile numai pentru produsele aflate in stoc, in limita disponibila!

2. Produsele personalizate (ex. cabluri taiate la lungimea solicitata) nu se pot achita ramburs si nu se pot returna!

3. Imaginile produsele prezentate pe site sunt numai cu titlu informativ si pot sa difere fata de produsele reale!

4. Micronix Plus SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile si specificatiile produselor fara notificare prealabila.

Produse asociate

chat Comentarii (0)

1 alt produs in aceeasi categorie: