MALA Easy Locator Core, sistem georadar (GPR) inteligent
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MALA Easy Locator Core, sistem georadar inteligent

MALÅ Easy Locator CORE (HDR) este un radar pentru scanarea solului echipat cu tehologie de detecție și localizare de ultimă oră, destinat atât începătorilor cât și profesioniștilor ce lucrează în domeniul utilităților. MALÅ Easy Locator CORE oferă suport pentru interpretarea în timp real, prin MALÅ AI (inteligență artificială), a datelor colectate de georadar, comunicație fără fir cu dispozitive mobile, stocare în cloud, post-procesare și raportare la fața locului folosind MALA Vision.

lei105,000.00 Tax included

lei88,235.29 Tax excluded

Please contact us
new_releases La comanda
Delivery from stock
Secure Online Payment
Description

MALA EasyLocator Core

Soluția inteligentă pentru profesioniștii în detectia și localizarea utilităților cu ajutorul sistemelor georadar (GPR)

Guideline MALA Easy Locator Core reprezinta un nou standard in domeniul localizarii utilitatilor. Echipamentul combina noua tehnologie High Dynamic Range (HDR), patent MALA, cu metode de detectie automata a obiectelor ingropate prin algoritmi dotati cu inteligenta artificiala (MALA AI), stabilind un nivel nou de performanta in domeniul scanarilor GPR. 

MALA Easy Locator Core include cea mai bună calitate a datelor de pe piață, suport de interpretare în timp real prin MALA AI; colectare de date fără fir folosind dispozitive mobile; stocare în cloud, post-procesare și raportare la fața locului folosind programul MALA Vision, beneficiind de cel mai rapid flux de lucru de pe piața echipamentelor GPR.

.

MALA-Easy-Locator-Core-Field-Urban-Pavement.jpg

Optimizat pentru localizarea și cartografierea utilităților

Mai ușor și mai simplu de utilizat decât orice altceva

Societățile care își desfășoară activitatea în domeniul furnizării serviciilor de alimentare cu apă și canalizare solicită echipamente GPR de localizare de înaltă calitate, robuste și precise, pentru localizarea rețelelor îngropate fără efectuarea săpăturilor. Sistemele georadar trebuie să fie ușor de transportat, rapid de configurat și simplu de utilizat, cu funcționalitatea potrivită pentru a îndeplini în mod eficient funcția pentru care au fost achiziționate.

MALA Easy Locator Core este noul lider de piața echipamentelor de scanare a solului prin metoda georadar destinate localizării și mapării utilităților. 

MALA Easy Locator Core este mai ușor și mai simplu de utilizat decât orice altceva, dar și extrem de robust și capabil să traverseze cel mai dificil teren atunci când este combinat cu opțiunea RTC Mini.

.

.

.

MALA AI

Suport inteligent de interpretare în timp real

Suportul MALA AI pentru interpretarea în timp real a datelor obținute prin scanarea solului este o revoluție în lumea echipamentelor georadar (GPR).

MALA Easy Locator Core este primul produs la nivel mondial care utilizează inteligența artificială ca suport de interpretare în timp real pentru localizarea utilităților.

Toate marcajele setate de MALA AI pot fi convertite direct pe teren în markere cu coduri de culoare pentru utilitățile detectate sau pot fi exportate în MALÅ Vision pentru procesare ulterioară. Acest lucru oferă un suport de interpretare neprețuit pentru utilizatorii fără experiență, dar poate ajuta și utilizatorii experimentați prin accelerarea procesului de interpretare, economisind astfel timp prețios.

.

.

MALA VISION

Software pentru analiza și procesarea datelor

MALA Vision este un program profesional, simplu de utilizat, pentru analiza datelor colectate de un sistem GPR. El se poate instala pe orice dispozitiv inteligent, fiind dezvoltat pentru toate tipurile de utilizatori GPR.

MALA Vision include MALA AI ca suport de interpretare automată, dar include și alte funcții complexe, cum ar fi polilinii automate etc. MALA AI va oferi suport suplimentar analizând marcajele și indicând locația posibilelor conducte și cabluri din setul de date achiziționate.

Puteți vizualiza rezultatele pe Google Maps sau OpenLayers, utilizând modul imagine din satelit sau Street View pentru aria scanată. Exportați rezultatele ca hărți tipărite, dxf sau kmz pentru partajare.

Pentru mai multe informații despre MALA Vision click <aici>

.

  ACCESORII

EMLID RTK GPS

GPS pentru topografie, cartografiere și navigare. Precizie maximă de poziționare prin asocierea MALA Easy Locator Core cu Emlid Reach RS2

Localizați cu precizie obiectele și artefactele îngropate. Asocierea RS2 și MALA GPR oferă datelor dumneavoastră o poziție unică pentru fiecare impuls, permițându-vă să identificați și să marcați poziția, adâncimea obiectelor metalice și nemetalice îngropate.

.

.

MALA RTC MINI

Cărucior pentru teren accidentat

MALA Easy Locator Core funcționează pe orice suprafață și pe orice teren.

În configurația sa de bază, este ideal pentru spații restrânse și suprafețe plane.

Împreună cu MALA RTC Mini, este soluția ideală pentru scanarea terenului accidentat.

.

.

.

.

.

.

.

.

Radar pentru scanarea solului (Ground Penetrating Radar), GPR

Suportul pentru RTK și stația RTK GPS nu sunt incluse în preț.

Data sheet
MALA Core
Frequency (Hz)
Frecvența centrală 450 MHz
Display
Tabletă Samsung Galaxy Tab Active Pro
Power
Rechargeable Internal Li-Ion Battery
IP degree of protection
IP65
Dimensions (L x l x H)
29 x 49 x 83 cm (strâns), 79 x 49 x 102 cm (în operare)
Weight
15 Kg
Important!

1. The prices displayed on the site, including special offers, are valid only for the products in stock, within the available limit!

2. Customized products (eg cables cut to the required length) cannot be refunded and cannot be returned!

3. The images of the products presented on the site are for information purposes only and may differ from the real products!

4. Micronix Plus SRL reserves the right to change the prices and specifications of the products without prior notice.

You might also like
1 other product in the same category: