MeterLand | Echipamente georadar (GPR)

Georadare (GPR)

Echipamentele Guideline Geo (ABEM I MALA) permit investigarea nedistructiva, de la suprafata, a solului pentru a detecta utilitati (conducte, cabluri) ingropate, prezenta apei etc. fara a face sapaturi sau foraje.

MALA Easy Locator Core, sistem georadar inteligent
La comanda
MALÅ Easy Locator CORE (HDR) este un radar pentru scanarea solului echipat cu tehologie de detecție și localizare de ultimă oră, destinat atât începătorilor cât și profesioniștilor ce lucrează în domeniul utilităților. MALÅ Easy Locator CORE oferă suport pentru interpretarea în timp real, prin MALÅ AI (inteligență artificială), a datelor colectate de georadar, comunicație fără fir cu dispozitive mobile, stocare în cloud, post-procesare și raportare la fața locului folosind MALA Vision.
112.900,00 lei
compare Compara
MALA Easy Locator Widerange Pro HDR, sistem georadar de banda larga
La comanda
MALÅ Easy Locator Pro Widerange (HDR) este un sistem georadar (GPR) echipat cu o antenă în tehnologie HDR ce beneficiază de cea mai largă bandă de frecvențe disponibilă în acest moment in lume. Echipamentul este destinat atât începătorilor cât și profesioniștilor ce lucrează în domeniul detectiei utilităților, fiind dotat cu un sistem de achiziție foarte rapid care în combinație cu tehnologia HDR oferă operatorului o imagine de o calitate remarcabilă, MALA Easy Locator Pro Widerange HDR oferă suport pentru analiza automată, procesare și raportare folosind programul MALA Vision dotat cu inteligență artificială.
163.900,00 lei
compare Compara
MALA GeoDrone 80, sistem georadar care se poate monta pe drone
La comanda
MALA GeoDrone 80 este un echipament GPR de ultimă oră cu ajutaul căruioa se pot efectua scanări georadar în zone greu accesibile sau periculoase. Sistemul are integrată cea mai recentă tehnologie HDR Ground Penetrating Radar de la Guideline Geo. Drona nu este inclusă!
188.000,00 lei
compare Compara
MALA MIRA Compact, sistem georadar 3D cu pana la 30 canale
La comanda
MIRA Compact este un sistem georadar 3D versatil și ușor, în configurație matriceală, dedicat scanării în detaliu a mediului subteran. Echipamentul GPR a fost proiectat și optimizat pentru orice proiect de cartografiere 3D, cum ar fi cartografierea utilitaților și investigațiile arheologice.
540.000,00 lei
compare Compara