Modalitati de plata

Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

.

1. Plata cu numerar se poate face:

- in Lei (Ron) la ridicarea produselor de la sediul Micronix Plus SRL din Otopeni, Str.1 Mai nr. 2

- in Lei (Ron), la primirea produselor expediate prin curier, daca ati ales plata ramburs (valoarea expeditiei nu trebuie sa depaseasca suma de 5000Lei).

Conform Legii 70/2015 actualizata, platile prin numerar sunt supuse urmatoarelor limitari:

1.  persoane juridice - suma maxima care se poate achita numerar este de 5.000 Ron

2.  persoane fizice - suma maxima care se poate achita numerar este de 10.000 Ron

.

Plata cu cardul la ridicarea produselor de la sediul Micronix Plus SRL din Otopeni, Str.1 Mai nr. 2, se poate efectua prin intermediul terminalelor POS existente la sediu.

Cardurile acceptate: Visa, Maestro, MasterCard

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

.

Plata cu cardul ONLINE prin intermediul platformei PlatiOnline. Informatiile dumneavoastra sunt securizate si nu sunt stocate de platforma MeterLand. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care preiau si utilizeaza datele dumneavoastra, oferind si garantia securitatii lor.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2)

Tranzactiile se fac in Lei (Ron), indiferent de tipul monedei pentru care emis cardul cu care s-a efectuat plata, cursul de schimb fiind cel al bancii platitorului. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MICRONIX PLUS

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. 

.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata) este modalitatea de plata preferata de noi. Se va emite o factura proforma in momentul in care produsele sunt in stoc si sunt gata de livrare. Factura care se va putea achita intr-unul din conturile detinute de societatea noastra. Tranzactia se considera incheiata in momentul incasarii banilor in cont.

Banci partenere: BCR, BRD, ING.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.